diumenge, 27 de març del 2011

Comunicat: Sobre la ronda nord




Des de la plataforma pro segon centre de salut de Dénia, després de vore les noticies aparegudes als mitjans de comunicació sobre el desbloqueig de la Ronda Nord, volem expressar un mínim de satisfacció per la possibilitat de tindre un solar destinat a albergar el nou centre de salut. Però, també volem deixar patent que continuen en peu les reivindicacions, i que no les cessarem fins que siga realitat l’obtenció dels terrenys i posterior cessió a conselleria. Anem a continuar exercint la pressió necessària per què l’ajuntament aconseguisca el més prompte possible un solar adequat, i que complisca els requisits que dictamina la Conselleria de Sanitat.


No podem estar esperant un anunci d’aquest tipus 4 anys més. La plataforma estarà atenta a tots els moviments que faça l’ajuntament sobre este tema per evitar que es continue retardant la construcció de la tan demanda instal·lació sanitària. Per això anem a demanar-li a l’ajuntament que siga previsor, i tinga una alternativa, per si l’actual solar poguera tindre problemes com el primer terreny que es va destinar per al centre sanitari, i evitar més temps d’espera.
Així mateix, per a rebre més informació hem sol·licitat una reunió amb l’Alcaldessa. Volem saber de primera ma com va a desenvolupar-se, i quins seran els terminis previstos per a la cessió del terreny.

La missió de la plataforma no acabarà quan l’ajuntament pose el terreny a disposició de Conselleria, sinó que les nostres reivindicacions canviaran de destinatari i aniran dirigides a la Conselleria de Sanitat, de qui dependrà que es construisca el nou centre de salut.
El proper dimarts, dia 29, la plataforma te prevista una reunió, on continuarà parlant-se de la nova situació, i que serà oberta a qualsevol persona que vullga informar-se o participar. Serà a les 19h, a l’aula 17, a les instal·lacions de Llunàtics.

Plataforma pro segon centre de salut de Dénia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada